Tags

Related Posts

Share This

Min første egetræsstol – Næppe den sidste!

Jeg er en dreng/mand på 20 år, som for et par år siden flyttede hjemmefra og derfor også skulle finde nogle gode møbler. Det synes jeg selv jeg fik klaret til forholdsvist små penge og fik da også en del glæde ud af dem, men efter et par måneder gik stolen til sættet med et bord og en stol altså i stykker og jeg måtte finde et alternativ.

Jeg ville ikke gentage ”succesen” og, derfor besluttede jeg at finde mig et godt bord, der kunne holde til noget. Jeg søgte på nettet, i aviser, i ugeblade og fandt til sidst en brugt egetræsstol, som ifølge annoncen skulle være i super god stand. Det fede var desuden, at det var lige i nærheden og min bedste ven, havde lovet at hjælpe mig med at hente det. Og det gjorde vi så. Til vores store overraskelse var stolen i endnu bedre stand end, der stod i annoncen og vi fik den hurtigt købt og bragt hjem, så den kunne komme op og stå så flot og være klar til min aftensmad.

 

Siden da, har jeg ikke erstattet stolen, dog har jeg købt et par lignende et andet sted, da jeg manglede et par til min familie og mine venner, når de kom på besøg.

Stolen holder stærkt endnu og viser ingen tegn på svaghed og er stadigvæk super flot. Hvis jeg fik muligheden for at gøre købet om, ville jeg helt klart have gjort det samme, da der absolut ikke er nogle minusser ved stolen, som man kan pege fingre ad. Kun plusser, plusser og endnu flere plusser, som ingen andre træsorter kan gøre det.

Jeg har netop købt et nyt egetræsbord på kvalitetsmoebler.dk og jeg glæder mig til at skrive en anmeldelse af det.

God fornøjelse med dit eget valg af træsort til hjemmet! Jeg vil ønske dig mange gange held og lykke med valget og møblets fremtid hos dig. Jeg håber du er lige så heldig, som jeg har været!