Tags

Related Posts

Share This

Lidt af min viden om aminosyrer

Aminosyrer – Hvad er aminosyrer og hvad er fordelene ved at benyttet disse?

Aminosyrer er proteinets b yggesten, spiller en  yderst vigtigt rolle i kroppens muskelopbygning. Det er utroligt vigtigt at du får de rette aminosyrer (protein ) når du træner hårdt og yder meget. Der er særligt 3 aminosyrer som er kendt, da det er nogle af de vigtigste når vi snakker muskelopbygning og vedligeholdelse af muskelmassen. L-Leucine, L-Isoleucine og L-Valin. Disse 3 aminosyrer sammen bliver kaldt BCAA som endeligt står for Branched-Chain aminosyrer. Dog kan man dog ikke opbygge muskelmasse blot ved at benytte sig af BCAA, da man har brug for en masse aminosyrer som man kan få i f.eks. kød, mejeri produkter, nødder, fisk osv.

Læs mere om træning og kost på http://ungogsej41.smartlog.dk/

Alt for mange kender ikke til virkningen af BCAA og er uvidende om hvor stor en virkning det kan have på ens træning. Dette er særligt fordi mange blot benytter proteinpulver som kosttilskud og ikke tænker over fordelene ved at benytte sig af de forskellige aminosyrer som kan optimere ens træning generelt og forbedre selve træningen samt mere muskelvækst.

Det bedste tidpunkt at indtage Aminosyrer og BCAA er inden, under og efter træning, for at få mest ud af dem. Dog bør man indtage dem på ikke træningsdage også.