Tags

Related Posts

Share This

De største bag badminton

Sammen med enhver sportsgrene står der producenter af produkter. I fobold er det Hummel og Adidas der har fingeren på størstedelen af nytænkningen. I badminton er det Yonex fra Japan der står for stort set alt udvikling. Yonex badminton holder førstepladsen for hårdeste smash og de er for det meste nummer et med ny skabende substandser som kan bruges til fremstilling af badminton ketcher, badminton-sko og tilbehør.  Yonex har ikke altid produceret grej. Det begyndte i sin tid med fiskeflod i kork. Det var faktisk en glimrende forretning indtil der kom fiskeflod af plastik. Yonex stifter lovede nu at han aldrig i fremtiden ville forbigås. Denne drejning og beslutningen om at opfinde badminton-ketsjer, har udviklet Yonex til markedsleder af badminton. Yonex badminton er det firma på verdensplan som har flest patenter, hvilket cementere at Yonex badminton for det meste udvikler ny teknologi og udvikling. Der findes et utal af forhandler af Yonex bl.a. http://sport-net.dk

Badminton kan være noget af en vanedannene beskæftigelse som vi i Danmark har haft stærke traditioner inden for. Danmark har utallige verdensmestarskaber, europamestreskaber og ikke at forglemme olympiske-mester ved opstilling i sporten. Med vægt på for år siden havde DK en tendens som gav dem mulighed for at sætte sig på sporten i samarbejde med østen. I løbet af de sidste år er flere og flere naboer i vesten udviklet sig til at komme tættere DK’s niveau og Danmarks 1. plads i EU med alt sansynlighed trues inden for en nær periode. Læs mere omkring hvad Yonex og Dansk badminton gør for sporten her.

Badminton oplever desværre, som flere forskellige sportsgrene i det danske land dalene antal medlemmer, hvilket mindsker puljen af spillere til talentudvikling og til slut podieplaceringer til de store mesterskaber. Fremtvunget af dette skal klubberne agere ”ud af boxen” så de kan få mere talent i det mindre antal spillere der står til afbenyttelse. Den ting der er kæmpe årvågenhed på i denne tid er restitution, hvilket kan forklares som egenskaben i at genskabe musklerne op til en ny træning. Hoveddelen af spillere på eliteniveau kan ikke altid udholde at træne oftere som det er i øjeblikket, derfor håber man at få restitutions-tiden længer ned og med hjælp derfra få udøverene hurtigere klar til den næste trænings-session.